Научно електронно списание за медии, PR, журналистика, бизнес комуникация и реклама
Брой 57/ Май 2024 г.
21 Май 2024 г., Вторник

Практикум

Принтирай E-mail

Първи български риалити конкурс за наемане на PR агенция

Брой 10 / Май 2011 г.
Медии и обществени комуникации

Резюме:

M-Tel PR Challenge Contest ще даде шанс на добрите PR специалисти да се „борят” в реално време за реален проект на комуникационния оператор

БКВО удължава срока за записване в състезанието до 13 май 2011 г., петък
 

Summary:

София, 9 май 2011 г.

Риалити проектът M-Tel PR Challenge Contest осигурява новата специална награда, която ще бъде връчена по време на ежегодния конкурс в сферата на комуникациите „PR Приз 2011”, организиран от Българска конфедерация за връзки с обществеността, с подкрепата на М-Тел. Риалити проектът ще се проведе по време на единствения по рода си PR Фестивал в България, който ще се състои от 17 до 19 май 2011 г. в хотел Метрополитън.
В конкурса могат да участват PR специалисти от PR агенции, PR специалисти на свободна практика (условието е всеки специалист да покаже портфолио с най-малко двама клиенти), както и PR специалисти от агенции за интегрирани маркетингови комуникации, за организация на събития, социални медии и рекламни агенции.

Целта на съвместния проект на БКВО и М-Тел е да покаже как работят добрите комуникационни специалисти в реална ситуация с ограничено време и ресурси. Участниците трябва да бъдат максимално креативни и иновативни в рамките на трите часа, по време на които ще подготвят своите проекти. Наградата – възлагане и реализиране на спечеления проект от агенцията, за която работи специалистът. Критериите, на базата на които ще бъдат оценявани участниците в риалити проектът се базират на креативността на презентациите, доброто представяне на проектите, умението на участниците да убедят екипа на М-Тел в успешната реализация на проекта, както и методологията на работа в напрегната ситуация и в кратки срокове. Всеки участник трябва да убеди екипа на М-Тел, че именно неговият проект е най-добър в рамките на само седем минути. М-Тел ще определи печелившия, който освен че ще получи възлагането на проекта за своята агенция, ще бъде изненадан и със специална награда, осигурена от комуникационната компания.
Печелившият ще бъде обявен и ще получи своята награда по време на официалната церемония по връчването на наградите в конкурса „PR Приз 2011”, която ще се състои на 19 май 2011 г. от 19:00 ч. в хотел Метрополитън.


Допълнителна информация:

Темата на проекта, за който ще се състезават участниците, ще бъде зададена в началото на състезанието. Всеки PR практик ще има на разположение три часа, в рамките на които да изготви своето предложение. По време на конкурса участниците ще имат възможност да комуникират със свои колеги/ съмишленици по телефон и интернет. Готовите презентации ще бъдат представени в реално време от всеки участник в рамките на седем минути пред екипа на комуникационния оператор и гостите на PR Фестивала. Останалите участници нямат право да присъстват по време на презентациите на своите съучастници. Предвидени са и допълнителни пет минути за въпроси към всеки участник.

Кандидатите, записали се за участие в M-Tel PR Challenge Contest ще бъдат представяни в кратко интервю на сайта на наградите “PR Приз 2011” www.prpriz.info, както и на сайта на Мениджър.News http://www.manager.bg/news в рамките на дните преди Петия PR Фестивал.

 


За допълнителна информация за състезанието, както и за получаване на заявката за участие, моля свържете се с административния секретар на БДВО на следните координати:

Пламена Павлова

Българско дружество за връзки с обществеността
София 1000
Ул. “Искър” 54, ет.1, офис 4
Тел.: 02/ 495 85 82 и 0887 45 00 40
Е: office@bdvo.org
S: www.bdvo.org
www.prpriz.info

 

 

 

 

 

 

 


 

дата на публикуване: 09.05.2011, Понеделник, 18:39
прочетена: 8515 пъти
Принтирай E-mail
Коментари 0 коментара

Име:

E-mail:

Коментар:


Въведи код: