Научно електронно списание за медии, PR, журналистика, бизнес комуникация и реклама
Брой 57/ Май 2024 г.
13 Юли 2024 г., Събота

PR

Принтирай E-mail

Президентът на CERP и председателят на Global Alliance ще журират в „PR Приз 2009”

Брой 2 / Април 2009 г.
Медии и обществени комуникации

Резюме:

Summary:

Представители на европейската PR конфедерация, на Global Alliance, на РАСО и ТPRА ще оценяват проектите тази година, заедно с българските PR специалисти


25 Май 2009 г. – София – Президентът на европейската PR конфедерация (CERP) Роберто Дзангранди потвърди желанието си да участва в журито на деветото издание на „PR Приз„. Участие в журито потвърди също г-н Колин Фарингтън, председател на Global Alliance, генерален секретар на CERP и представител на британската PR конфедерация. В състава на журито тази година е и д-р. Сера Гьорпе, финансов инспектор в CERP и член на борда на Турската PR Асоциация.

От българска страна участие в журито ще вземат проф. Любомир Стойков, председател на Българска академична асоциация по комуникации (БААК); Даниела Петкова – главен изпълнителен директор на ПОК „Доверие”, Ема Нейкова – ръководител Външни комуникации „М-tel”; проф. Христо Кафтанджиев – преподавател в СУ „Св. Климент Охридски”; Александър Урумов – началник отдел „Връзки с обществеността” на БНБ; д-р Стефан Серезлиев – преподавател в НБУ, Александър Дурчев – собственик на All Channels Communication и Светослав Спасов, медиен репортер в сп. „Тема”. Председател на журито за „PR Приз 2009„ ще бъде Милена Атанасова, председател на Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО).

 Напомняме, че изтича срокът за подготовка на проектите в конкурса, а до 24 април включително трябва да сте изпратили готовите проекти, заедно с документите за участие и допълнителните материали. Ето и адреса, на който ще ги очакваме:

За конкурса PR Приз 2009
София 1000
ул. “Ангел Кънчев” 1, ет. 5

Другите важни дати за конкурса и инициативите около него са:

30 април - 15 май 2009 г. – Предварително журиране;
16 и 17 май 2009 г. – Публично представяне на номинираните проекти;
20 – 22 май – Трети PR фестивал в България;
22 май 2009 г. – Официална церемония за награждаване на
участниците в конкурса PR Приз 2009.

Всички събития ще се състоят в х-л «Метрополитън», на бул. Цариградско шосе № 64. http://www.metropolitanhotelsofia.com

Редовната такса за участие тази година остава 250 лева на кандидатстващ проект. Организации, чиито служители членуват в БДВО, Асоциация ИМАГИНЕС или БААК и са платили членския си внос за 2009 г., ползват преференциална такса за участие в размер на 200 лв. Организации, които подават заявки за участие в категорията „Общественозначима PR кампания на организации от стопанския сектор” и „Социално-отговорна PR кампания на организации от нестопанския сектор”, ползват преференциална такса за участие в размер на 150 лв. Студенти, които подават заявки за участие в категория „PR студент”, не заплащат такса за участие.

Таксата за участие можете да преведете по сметка:

Банка ДСК, клон Калоян
BIC: STSABGSF
IBAN: BG48STSA93000006291325
Членски внос БДВО 2009
PR Приз 2009 и Трети PR фестивал се провеждат с любезното съдействие на Mtel и ПОК „Доверие”.

Медийни партньори на конкурса и на фестивала са: БТА,Dir.bg, ДарикРадио, ReTV, Списание Мениджър, Списание Тема и онлайн изданието Медии и обществени комуникации.

Повече информация за участието в конкурса, както и форма за попълване ще можете да намерите на: www.bdvo.org / PR награди

 

дата на публикуване: 25.05.2009, Понеделник, 16:16
прочетена: 3803 пъти
Принтирай E-mail
Коментари 0 коментара

Име:

E-mail:

Коментар:


Въведи код: